© WANDELIA 2014/2020
Op stap met familie, vrienden en kennissen in binnen- en buitenland Wandelia
Herinnering Inschrijving voor een weekend is slechts geldig na betaling van het verschuldigde bedrag. De uiterste betaaldatum vind je steeds op de uitnodiging, gelieve deze te respecteren. Bij eventuele overboeking geldt de prioriteit volgens datum van ontvangst van betaling. Je hebt er dus alle baat bij om zo vlug mogelijk je inschrijving te betalen. “Wandeliaan van dienst” Is het aanspreekpunt zowel voor de beheerder van het verblijf als voor de deelnemers van Wandelia. Bij hem/haar gebeurt de aanmelding bij aankomst op het vertrekpunt van de tocht. Wanneer iemand laattijdig moet aan- of afmelden, of wanneer iemand later komt of vroeger weggaat dient dit steeds meegedeeld te worden aan de “wandeliaan van dienst”. In dit laatste geval geldt de verzekering van Wandelia niet meer en verlaat men de groep op eigen risico.
Vragen of commentaar i.v.m. deze website:karel@wandelia.be Update dd. 16/11/2021
Dank - - aan de vele enthousiaste tochtleiders voor hun prachtige wandelingen en voor de intense voorbereidingen voor wandelingen die in 2020 en 2021 moesten worden geschrapt. - aan Karel voor het onderhouden van de Wandelia-website en Wandelia-blog. - aan ‘2 Tinten Grijs’, de VRT-uitzending die ons vele nieuwe kandidaat-leden opleverde. Wij wensen … ondanks ‘corona’ laten wij elkaar niet los! Aan allen een gezond 2022!!! … en uiteraard… veel wandelplezier in het nieuwe jaar! De Wandelia-werkgroep.
© WANDELIA 2014/2020
Op stap met familie, vrienden en kennissen in binnen- en buitenland Wandelia
Herinnering Inschrijving voor een weekend is slechts geldig na betaling van het verschuldigde bedrag. De uiterste betaaldatum vind je steeds op de uitnodiging, gelieve deze te respecteren. Bij eventuele overboeking geldt de prioriteit volgens datum van ontvangst van betaling. Je hebt er dus alle baat bij om zo vlug mogelijk je inschrijving te betalen.

“Wandeliaan van dienst”

Is het aanspreekpunt zowel voor de beheerder van het verblijf als voor de deelnemers van Wandelia. Bij hem/haar gebeurt de aanmelding bij aankomst op het vertrekpunt van de tocht. Wanneer iemand laattijdig moet aan- of afmelden, of wanneer iemand later komt of vroeger weggaat dient dit steeds meegedeeld te worden aan de “wandeliaan van dienst”. In dit laatste geval geldt de verzekering van Wandelia niet meer en verlaat men de groep op eigen risico.
Webmanager:karel@wandelia.beUpdate dd. 16/11/2021
Dank - aan de vele enthousiaste tochtleiders voor hun prachtige wandelingen en voor de intense voorbereidingen voor wandelingen die in 2020 en 2021 moesten worden geschrapt. - aan Karel voor het onderhouden van de Wandelia-website en Wandelia-blog. - aan ‘2 Tinten Grijs’, de VRT-uitzending die ons vele nieuwe kandidaat-leden opleverde. Wij wensen … ondanks ‘corona’ laten wij elkaar niet los! aan allen een gezond 2022!!! … en uiteraard… veel wandelplezier in het nieuwe jaar! De Wandelia-werkgroep.