© WANDELIA 2014/2015
Op stap met familie, vrienden en kennissen in binnen- en buitenland Wandelia December 2017:  Herinnering De inschrijving voor een weekend is slechts geldig na betaling van het verschuldigde bedrag. De uiterste betaaldatum vind je steeds op de uitnodiging, gelieve deze te respecteren. Bij eventuele overboeking geldt de prioriteit volgens datum van ontvangst van betaling. Je hebt er dus alle baat bij om zo vlug mogelijk je inschrijving te betalen. “Wandeliaan van dienst” Is het aanspreekpunt zowel voor de beheerder van het verblijf als voor de deelnemers van Wandelia. Bij hem/haar gebeurt de aanmelding bij aankomst op het vertrekpunt van de tocht. Wanneer iemand laattijdig moet aan- of afmelden, of wanneer iemand later komt of vroeger weggaat dient dit steeds meegedeeld te worden aan de “wandeliaan van dienst”. In dit laatste geval geldt de verzekering van Wandelia niet meer en verlaat men de groep op eigen risico.
Vragen of commentaar i.v.m. deze website: karel@wandelia.be Update dd. 8/12/2017
December 2017:  Dank Tital verlaat onze werkgroep. Onze dankbaarheid voor haar onvoorwaardelijke inzet kan niet groot genoeg zijn. BEDANKT TITAL ! Ook dank aan de vele tochtleiders, aan Toon Coucke voor de lay-out van de uitnodigingen en aan Karel Vloemans voor het updaten van onze website en blog. Wij wensen … aan iedereen een gezond, voorspoedig en gelukkig 2018 … en uiteraard… veel wandelplezier in het nieuwe jaar! De Wandelia-werkgroep.
© WANDELIA 2014/2015
Op stap met familie, vrienden en kennissen in binnen- en buitenland Wandelia December 2017:  Herinnering De inschrijving voor een weekend is slechts geldig na betaling van het verschuldigde bedrag. De uiterste betaaldatum vind je steeds op de uitnodiging, gelieve deze te respecteren. Bij eventuele overboeking geldt de prioriteit volgens datum van ontvangst van betaling. Je hebt er dus alle baat bij om zo vlug mogelijk je inschrijving te betalen.

“Wandeliaan van dienst”

Is het aanspreekpunt zowel voor de beheerder van het verblijf als voor de deelnemers van Wandelia. Bij hem/haar gebeurt de aanmelding bij aankomst op het vertrekpunt van de tocht. Wanneer iemand laattijdig moet aan- of afmelden, of wanneer iemand later komt of vroeger weggaat dient dit steeds meegedeeld te worden aan de “wandeliaan van dienst”. In dit laatste geval geldt de verzekering van Wandelia niet meer en verlaat men de groep op eigen risico.
Webmanager:karel@wandelia.beUpdate dd. 8/12/2017
December 2017:         Dank Tital verlaat de werkgroep. Onze dankbaarheid voor haar onvoorwaardelijke inzet kan niet groot genoeg zijn. BEDANKT TITAL ! DANK ook aan de vele toegewijde tochtleiders, aan Toon Coucke voor de lay-out van de uitnodigingen en aan Karel Vloemans voor het updaten van de Wandelia-website en de blog. Wij wensen … aan iedereen een gezond, voorspoedig en gelukkig 2018 … en uiteraard… veel wandelplezier in het nieuwe jaar! De Wandelia-werkgroep.