© WANDELIA 2014/2015
Op stap met familie, vrienden en kennissen in binnen- en buitenland Wandelia
Herinnering De inschrijving voor een weekend is slechts geldig na betaling van het verschuldigde bedrag. De uiterste betaaldatum vind je steeds op de uitnodiging, gelieve deze te respecteren. Bij eventuele overboeking geldt de prioriteit volgens datum van ontvangst van betaling. Je hebt er dus alle baat bij om zo vlug mogelijk je inschrijving te betalen. “Wandeliaan van dienst” Is het aanspreekpunt zowel voor de beheerder van het verblijf als voor de deelnemers van Wandelia. Bij hem/haar gebeurt de aanmelding bij aankomst op het vertrekpunt van de tocht. Wanneer iemand laattijdig moet aan- of afmelden, of wanneer iemand later komt of vroeger weggaat dient dit steeds meegedeeld te worden aan de “wandeliaan van dienst”. In dit laatste geval geldt de verzekering van Wandelia niet meer en verlaat men de groep op eigen risico.
Vragen of commentaar i.v.m. deze website:karel@wandelia.be Update dd. 2/12/2018
November 2018:  Wijzigingen Lieve zal in de loop van 2019 haar taken i.v.m. ledenadministratie geleidelijk overdragen aan Nadine (vanaf 2020 verantwoordelijke). Toon zal eveneens in de loop van 2019 zijn taken i.v.m. maandelijkse uitnodigingen en andere documenten geleidelijk overdragen aan Dirk (vanaf 2020 verantwoordelijke). Wij wensen … aan iedereen een gezond, voorspoedig en gelukkig 2019 … en uiteraard… veel wandelplezier in het nieuwe jaar! De Wandelia-werkgroep.
© WANDELIA 2014/2015
Op stap met familie, vrienden en kennissen in binnen- en buitenland Wandelia
Herinnering De inschrijving voor een weekend is slechts geldig na betaling van het verschuldigde bedrag. De uiterste betaaldatum vind je steeds op de uitnodiging, gelieve deze te respecteren. Bij eventuele overboeking geldt de prioriteit volgens datum van ontvangst van betaling. Je hebt er dus alle baat bij om zo vlug mogelijk je inschrijving te betalen.

“Wandeliaan van dienst”

Is het aanspreekpunt zowel voor de beheerder van het verblijf als voor de deelnemers van Wandelia. Bij hem/haar gebeurt de aanmelding bij aankomst op het vertrekpunt van de tocht. Wanneer iemand laattijdig moet aan- of afmelden, of wanneer iemand later komt of vroeger weggaat dient dit steeds meegedeeld te worden aan de “wandeliaan van dienst”. In dit laatste geval geldt de verzekering van Wandelia niet meer en verlaat men de groep op eigen risico.
Webmanager:karel@wandelia.beUpdate dd. 2/12/2018
November 2018:     Wijzigingen Lieve zal in de loop van 2019 haar taken i.v.m. ledenadministratie geleidelijk overdragen aan Nadine (vanaf 2020 verantwoordelijke). Toon zal eveneens in de loop van 2019 zijn taken i.v.m. maandelijkse uitnodigingen en andere documenten geleidelijk overdragen aan Dirk (vanaf            2020 verantwoordelijke) Alvast DANK Wij wensen … aan iedereen een gezond, voorspoedig en gelukkig 2019 … en uiteraard… veel wandelplezier in het nieuwe jaar! De Wandelia-werkgroep.